Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

Vanaf nu zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp op 06-86881088. Klik hier of scan de qr-code met de camera van uw mobiele telefoon en u kunt ons via WhatsApp nog sneller bereiken. We streven ernaar om u dezelfde dag te beantwoorden.

Vakantie

Wegens vakantie is ons kantoor en onze showroom gesloten van vrijdag 17 juli t/m vrijdag 14 augustus. Vanaf maandag 17 augustus zijn wij weer volledig bereikbaar. Voor storingen of andere dringende zaken, kunt u ons te allen tijde bereiken via 0113-551384, na de beantwoorder wordt u doorverbonden met onze storingsdienst.

Welkom bij Hoekman ~ Installatiebedrijf!

Ruim 50 jaar staan we klaar voor onze relaties met een compleet pakket aan producten en diensten. Onze kracht is dat we als totaalinstallateur kunnen zorgen voor oplossingen op een breed vlak van installatietechniek om u van dienst te zijn. Dus één aanspreekpunt.

We zijn gericht op consumenten, bedrijven en instellingen op het gebied van nieuwbouw en renovatie. Onze werkwijze kenmerkt zich door actief meedenken, innovatieve oplossingen, duidelijk communiceren en accuraat uitvoeren.  

Onze allround monteurs hebben een volledig ingerichte servicebus tot hun beschikking met een groot basisassortiment serviceproducten en gereedschappen.

 

Vanwege vernieuwing in de showroom hebben we diverse gas- en houtkachels in de opruiming met kortingen tot wel 60%!

Klik hier om de kachels te bekijken.