Historie

Op 2 oktober 1961 is ons bedrijf door onze ouders opgericht. Wat begon als eenmanszaak Loodgietersbedrijf J. Hoekman is gegroeid tot het bedrijf zoals het nu is. In de tussenliggende tijd is er heel wat veranderd. Jarenlang was Loodgietersbedrijf J. Hoekman een eenmanszaak waarin onze ouders met één of meerdere personeelsleden werkten. In de loop van de tijd groeide het bedrijf en kwamen de zonen ook in het bedrijf werken. In 1991 werd Het magazijn en werkplaats Valckenisseweg 45 aangekocht. In 1995 werd de voormalige winkel in huishoudelijke artikelen verbouwt tot showroom. In 1998 volgde de officiële opening van onze showroom met de naam Tussen de scheldes badkamers. Bovenstaande ontwikkelingen leidden ertoe dat in 1997 HOEKMAN V.O.F. werd opgericht.

Verdere uitbreiding volgde in 2006 met extra showroomopstellingen en een kantineruimte. In december 2008 werd de presentatie van ons bedrijf volledig gerestyled met nieuwe logos en verdere integratie van HOEKMAN installatiebedrijf en HOEKMAN tussen de scheldes vanuit de visie om onze markpositie verder te verstevigen en te onderscheiden. In augustus 2010 konden we het pand Valckenisseweg 32 aankopen. Hierin is ons nieuwe kantoor ondergebracht. Ook is hier de volledig nieuwe HOEKMAN budget showroom gerealiseerd met een uniek concept. De bestaande showroom HOEKMAN tussen de scheldes is vergroot, volledig heringericht en vernieuwd. We kunnen nu ook Haarden en schouwen laten zien.

Oktober 2011bestond HOEKMAN installatiebedrijf 50 jaar. Een jubileum om met dankbaarheid aan te denken. We hopen ook nu nog en in de toekomst op een goede relatie met onze klanten.